Ben je op zoek naar een opleidingsplek voor het doen van een specialisatie? Op AIOS vlak bieden we in Nederland functies op het gebied van verzekeringsgeneeskunde. Liever specialiseren op een ander vlak en lijkt het je leuk om ervaring op te doen in het buitenland? Dan bieden we je meer mogelijkheden in Duitsland, onder andere op het gebied van interne geneeskunde en anesthesiologie. Ben je geïnteresseerd in deze opties? Lees dan snel verder!

AIOS Verzekeringsgeneeskunde

Als AIOS Verzekeringsgeneeskunde houd je je bezig met het beoordelen van arbeidsongeschiktheid. Ontdek hier alles over deze functie, van taken en vaardigheden tot interessante vacatures.

AIOS in Duitsland

Heb jij je studie Geneeskunde afgerond en ben je je aan het oriënteren op een vervolgstap? Sta jij ervoor open om net over de grens in Duitsland aan de slag te gaan? Dan ben je bij TMI aan het juiste adres! Onze Duitse tak TMI GmbH biedt jou vele mogelijkheden net over de Duits-Nederlandse grens.

Wat is een AIOS?

De term is afkomstig uit de Nederlandse gezondheidszorg. Een AIOS is een arts in opleiding tot specialist. Een arts die in opleiding is voor een medisch specialisme (bijvoorbeeld huisartsgeneeskunde, verpleeghuisgeneeskunde). Dit in tegenstelling tot de zogenoemde ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist).


ANIOS vacatures

Wil je graag relevante werkervaring opdoen om in aanmerking te komen voor een specialisatieplek? Dan bieden wij je die mogelijkheid door diverse tijdelijke ANIOS functies in zowel Nederland als het buitenland. Interesse?
Klik hier voor meer informatie over de ANIOS functies >

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.