Aan de slag als ANIOS

Tijdelijke functies binnen Nederland

We bieden jou als arts vele mogelijkheden in zowel binnen- als buitenland, waaronder het werken op flexibele basis of het invullen van waarnemingsfuncties. Zo bieden we regelmatig ANIOS functies binnen Nederland op het vlak van o.a. anesthesie, cardiologie, jeugdgezondheidszorg of verzekeringsgeneeskunde.

Op AIOS vlak bieden we je binnen Nederland functies op het gebied van o.a. verzekeringsgeneeskunde en bedrijfsgeneeskunde. Liever specialiseren op een ander vlak? Dan bieden we je meer mogelijkheden in Duitsland of Zwitserland, onder andere op het gebied van interne geneeskunde en anesthesie.

Aan de slag over de grens

TMI helpt je met alle voorbereidingen

Wil jij tijdelijk aan de slag in het buitenland? We hebben regelmatig ANIOS functies beschikbaar in Duitsland, Zwitserland, Engeland, Suriname of op de Nederlandse Antillen. Dankzij onze jarenlange ervaring in bemiddeling naar het buitenland kunnen wij je helpen met het vinden van jouw gewenste functie en je begeleiden bij alle voorbereidingen die getroffen moeten worden.

We lichten je in over het wonen en werken op locatie, de sociale en fiscale aspecten, de culturele aspecten en het indien nodig verkrijgen van een werkvergunning. Indien het beheersen van de Duitse taal benodigd is brengen we je graag in contact met onze eigen gediplomeerde taaldocent, voor de Zweedse taal regelen we tevens dat een taalcursus wordt gefaciliteerd. In samenwerking met de ziekenhuizen bieden we je de mogelijkheid om bij serieuze interesse een dag(deel) mee te lopen. Graag organiseren wij voor jou een  kennismakingsgesprek met de medisch manager. Gedurende de hele procedure word je door ons begeleid en ondersteund in de Nederlandse taal.

 

Werken in Nederland?

Werken in het buitenland?

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.