Heb jij je studie geneeskunde afgerond en ben je in afwachting van een opleidingsplek? Of ben je nog oriënterend en wil je graag meer werkervaring opdoen? Ga aan de slag via TMI!

TMI voorziet in loopbaanbegeleiding voor artsen en medisch specialisten. Wij bieden loopbaanmogelijkheden in Nederland en in het buitenland; binnen ziekenhuizen, (zorg-)instellingen in de publieke sector en binnen de zakelijke dienstverlening. TMI is al sinds 2001 dé detacheerder en bemiddelaar voor zorgprofessionals.

Huisarts in Spé

Ben je (onlangs) afgestudeerd basisarts en weet jij al dat jij je wilt gaan specialiseren tot huisarts? Dan helpt TMI je graag verder! Samen bepalen we wat voor jou de beste route is richting jouw specialisatie tot huisarts.

ANIOS Anesthesiologie

Heb jij de intentie om je te specialiseren tot anesthesist? Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op het gebied van anesthesie!

TMI Artsen Flexpoule

Heb je ervaring op de SEH, IC of op vlak van psychiatrie en bepaal jij graag zelf wanneer je werkt? Meld je dan nu aan voor de TMI Artsenpoule!

ANIOS Verzekeringsgeneeskunde

Ben jij al op de hoogte van alle voordelen die verzekeringsgeneeskunde te bieden heeft? Hier vind je ze op een rij!

Alle mogelijkheden voor ANIOS

We bieden nog veel meer mogelijkheden voor ANIOS. Benieuwd? Bekijk hier ons volledige aanbod.

Werken in het buitenland

Interesse in het aangaan van een internationale uitdaging? Bekijk hier ons volledige aanbod.

ANIOS

Als arts kun je alle kanten op via TMI. Zo bieden we ANIOS functies binnen o.a. anesthesie, cardiologie, SEH, psychiatrie, jeugdgezondheidszorg en verzekeringsgeneeskunde. Functies voor zowel korte als lange duur of flexibel werken door het draaien van losse diensten. Wij zetten ons in voor persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor onze medewerkers. Zo luisteren we graag naar jouw wensen, kijken we naar jouw mogelijkheden en maken we op basis hiervan de beste match met de beschikbare functies van onze klanten.

Ook helpen wij jou niet alleen bij het vinden van de juiste baan, maar ondersteunen ook bij het sollicitatieproces. Zo bieden we sollicitatiebegeleiding door het optimaliseren van je CV en bereiden we samen sollicitatiegesprekken voor middels casussen.

Wil jij als ANIOS graag extra losse diensten draaien? Werk wanneer het jou uitkomt via de TMI Artsenpoule!
Of ben jij je als arts juist aan het oriënteren op een specialisatieplek? Wij bieden je een uitgebreid netwerk om de juiste ervaring op te doen en bepalen samen met jou de beste route.

 


Werken in het buitenland

Heb je de wens om te werken in het buitenland? TMI heeft al vele zorgprofessionals succesvol bemiddeld naar diverse landen. Ons internationale team ondersteunt jou persoonlijk bij de sollicitatie en bij het vinden van huisvesting. Wij bieden jou een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring in bemiddeling naar o.a. Duitsland, Zwitserland, Suriname, Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

Marlies Smits, ANIOS Anesthesie
"Ik was blij dat ik via TMI aan de slag kon als ANIOS Anesthesie, omdat deze functie toen eigenlijk nog niet bestond. Veel opleidingsziekenhuizen willen dat je tijdens je sollicitatiegesprek precies kan vertellen wat het vak inhoudt. Dat kan niet, tenzij je het zelf hebt ervaren. Door de plaatsing via TMI als ANIOS Anesthesie zie ik niet alleen de POS Poli, maar mag ik ook meelopen op de OK. Achteraf gezien kon ik me geen betere voorbereiding wensen. Ik weet daarom dat zodra ik in januari aan de opleiding begin, ik een goede basis heb, waar vanuit ik verder kan groeien."

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

Mary, ANIOS Verzekeringsgeneeskunde

Bekijk hoe Mary het ervaart om via TMI te werken als ANIOS.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.