Ben jij ANIOS en weet jij al dat jij je wilt gaan specialiseren tot huisarts? Ben je van plan om binnen nu en twee jaar te solliciteren op een AIOS plek Huisartsgeneeskunde? En wil jij je hier graag goed op voorbereiden door ervaring op te doen in de praktijk? TMI helpt jou graag bij het maken van de juiste beslissingen en het opdoen van relevante werkervaring. Om jou op die manier klaar te stomen een specialist in opleiding te worden.

Genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Als ANIOS trainee doorloop je bij TMI een gefaseerd programma waarbij veel in jouw ontwikkeling wordt geïnvesteerd. Graag gaan we met jou in gesprek om jouw wensen en competenties te bespreken. Ook worden de diverse mogelijkheden binnen Nederland en in het buitenland in dit gesprek besproken. Dankzij ons netwerk, kennis en ervaring zorgen wij dat je op detacheringsbasis aan de slag kunt gaan binnen verschillende vakgebieden, bijvoorbeeld binnen de Psychiatrie, Ouderengeneeskunde, Gehandicaptenzorg, Jeugdgezondheidszorg of Spoedeisende Hulp. Kortom, genoeg mogelijkheden om jezelf als ANIOS te ontwikkelen tot huisarts!

Functie-eisen:

 • Jij hebt de opleiding Geneeskunde afgerond;
 • Jij beschikt over een geldige BIG-registratie;
 • Jij hebt de ambitie om de huisarts opleiding te volgen;
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Jij kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken;
 • Jij bent stressbestendig, daadkrachtig en flexibel.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een dienstverband afgestemd op jouw wensen en onze mogelijkheden;
 • Optimale, persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies vanuit ons enthousiaste team van ervaren consultants;
 • Een groot netwerk van ziekenhuizen, klinieken en verschillende zorginstellingen in binnen- en buitenland, wat jou volop mogelijkheden biedt;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris bij een dienstverband op basis van detachering;
 • De mogelijkheid van een leaseauto bij een dienstverband vanaf 24 uur per week.

Wie is TMI?

Concreet omschrijven wij onszelf als dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Suriname. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Heb je interesse en ontvang je graag meer informatie? Reageer dan vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Neem contact op met:

Gerwin Grootoonk

Senior consultant Artsen
& Specialisten

+31 (0)6 41 51 23 37

gerwin@tmi.nl

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.