Aan de slag als GZ-psycholoog via TMI

Vanuit ons netwerk van ruim 200 ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland ontvangen wij voortdurend aanvragen voor kundige zorgprofessionals. Wij hebben dan ook vele vacatures voor GZ-psychologen beschikbaar.

Dienstverlening

Onze dienstverlening voor GZ-psychologen, (basis)artsen en medisch specialisten is op te delen in onderstaande vormen van dienstverbanden en arbeidsbemiddeling.

 • Detacheren:
  Detachering biedt u werk op projectbasis. U ontvangt een overeenkomst op basis van de opdracht.
 • Werving & Selectie:
  Via onze Wervings- en Selectiedienst komt u als GZ-psycholoog direct in dienst bij de zorginstelling zelf.
 • ZZP:
  Werkt u zelfstandig in de zorgsector en bent u op zoek naar de juiste bemiddelingspartner voor korte of langere opdrachten? TMI helpt u graag verder!

Over TMI

2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en in Suriname. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, overheidsinstellingen, RAV’s en apotheken biedt talloze mogelijkheden!


Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Neem contact op met:

Gerwin Grootoonk

Senior consultant Artsen & Specialisten

 • +31 (0)6 41512337
 • gerwin@tmi.nl

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.