Wie is nou eigenlijk TMI en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wie we zijn.

Concreet omschrijven wij onszelf als dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en in Suriname. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Wat wij bieden.

Er zijn diverse mogelijkheden om in dienst te treden bij TMI. Binnen Nederland bieden wij banen op basis van detachering, werving en selectie of flexwerken. In het buitenland zorgen wij door middel van werving en selectie dat jij je droombaan vindt bij het ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis dat het best aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Het voordeel van werken bij TMI is bemiddeling door echte specialisten. Wij hebben voor elke regio een team van recruiters, accountmanagers en binnendienstmedewerkers klaar staan om jou te begeleiden en ondersteunen. We bieden altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten. Hierdoor leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers. Bovendien bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris en mogelijkheid op leaseauto!

Werken bij TMI.

Wat kan je van ons verwachten? Onze bedrijfscultuur is professioneel, maar op informele wijze. Wij zetten ons in voor persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor de werknemers. Zo luisteren we graag naar jouw wensen, kijken we naar jouw mogelijkheden en proberen we op basis daarvan de beste matches te maken met de beschikbare functies van ons of onze klanten. Naast het bieden van de meest afwisselende en uitdagende banen doen we ook veel aan onderlinge binding. Zo organiseren we regelmatig gezellige regioborrels en personeelsuitjes, zijn we zeer actief op social media en per kwartaal brengen we een leuk personeelsblad uit waar we zoveel mogelijk TMI’ers bij betrekken.

Noël de Vries, directeur
"De lijntjes binnen TMI zijn kort en er wordt snel geschakeld, mensen nemen hun verantwoordelijkheid en gaan respectvol met elkaar om. Iedereen moet zich bij ons welkom voelen!"

Nieuwsgierig geworden?  Neem eens een kijkje bij onze vacatures of er een functie tussen staat die jou aanspreekt. We nodigen je van harte uit om eens bij ons op kantoor langs te komen voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of sluit een keer gezellig aan bij onze regioborrel om een indruk te krijgen van onze organisatie! Vertel ons jouw wensen door contact op te nemen via onderstaande button, dan helpen we je graag verder.

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Deel deze pagina:

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.