TMI bemiddelt verpleegkundigen, artsen en paramedici naar ziekenhuizen en overige zorginstellingen in zowel Nederland als het buitenland.

Wat houdt bemiddeling in?

Bemiddeling betekent dat TMI u direct bemiddelt naar één van haar opdrachtgevers. Dit noemen wij ook wel werving en selectie. U treedt bij bemiddeling direct in dienst bij onze klant, oftewel het ziekenhuis of zorginstelling waar u aan de slag gaat. Dit is in tegenstelling tot detachering, waarbij u in dienst blijft bij TMI.

Wat zijn de voordelen van bemiddeling door TMI?

  • Wij hebben zowel in binnen- als buitenland een enorm netwerk, hierdoor kunnen wij u helpen met het vinden van de baan en werkgever die bij uw wensen en mogelijkheden past;
  • Wij hebben alle kennis in huis met betrekking tot de (internationale) sollicitatietrajecten, u ontvangt van ons persoonlijke begeleiding bij de hele sollicitatieprocedure;
  • Wij helpen bij het opstellen van uw (indien nodig vertaalde) CV, het rondmaken van de benodigde documenten en overige administratie;
  • U hoeft zelf geen (salaris)onderhandelingen te voeren met de werkgever – wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden;
  • Aanvullende voorwaarden zijn vaak bespreekbaar, zo kunnen we bijvoorbeeld bij een baan in het buitenland helpen bij het vinden en regelen van huisvesting en het vergoeden van een vliegticket.

Werken in het buitenland

Wilt u graag werken in het buitenland? Het gehele werving en selectieproces neemt TMI voor haar rekening. Ons internationale office adviseert en begeleidt u persoonlijk bij de internationale sollicitatieprocedure en het vinden van huisvesting. Zo heeft TMI al vele zorgprofessionals succesvol bemiddeld naar diverse landen.

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Werken in Nederland?

Werken in het buitenland?

Deel deze pagina

Deel deze pagina

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.