Al tijdens je studie geneeskunde kun je tegen allerlei vragen aanlopen. TMI helpt en denkt met je mee door middel van coaching op maat en loopbaanbegeleiding voor ANIOS.

Al tijdens je studie geneeskunde kun je tegen allerlei vragen aanlopen: Waar ga ik mijn coschappen lopen? Ga ik voor een carrière binnen de kliniek of juist erbuiten? Wat zijn mijn kansen om die felbegeerde opleidingsplek te krijgen? Ziet mijn CV er goed uit en is mijn motivatie overtuigend genoeg? Bij deze en al die andere vragen kan TMI je helpen en met je meedenken, door middel van onze loopbaanbegeleiding voor ANIOS.

Door de jaren heen hebben onze consultants vele coassistenten, ANIOS, maar ook AIOS en specialisten geholpen. Voor velen van hen hebben we nieuwe deuren geopend. Als jij met twijfels zit of net dat extra zetje in je rug kunt gebruiken, helpen wij ook jou graag verder. Vanuit onze jarenlange ervaring en ons landelijke netwerk kunnen we veel voor je betekenen. Dat kan een eenmalig gesprek zijn, om net even de zaken op een rij te zetten en handvatten aan te reiken. Maar dat kan ook een maandelijks intervisiemoment zijn om jou verder te helpen op werk- en/of persoonlijk vlak. Net waar jouw behoefte ligt. Maar altijd laagdrempelig en vrijblijvend.

Onze coaching is op maat. Het gaat immers om jou, jouw behoeften en wensen. Jij staat centraal. In een oriënterend gesprek gaan we naar jouw loopbaan kijken, jouw toekomstperspectief. Wat is je huidige situatie, wat zijn je opties en waar liggen de knelpunten? Bij TMI richten we ons volledig op jou als persoon. Wil je nog reizen? Heb je een kinderwens? Vervolgens leggen we een route met je vast, waarbij we je een zo open en breed mogelijk beeld aan mogelijkheden bieden.

Solliciteren

Indien je klaar bent om een volgende stap te gaan zetten, zullen wij ons best doen je hier via ons netwerk in te faciliteren. Een sollicitatiegesprek is altijd spannend, maar we zorgen in ieder geval dat je zo goed mogelijk voorbereid aan tafel zit! We stellen vooraf je CV met je op, nemen je motivatie door en bereiden casussen voor. Wij kennen onze opdrachtgevers, de organisatiecultuur maar vaak ook degene met wie je in gesprek gaat. Zo weet jij wat je kunt verwachten bij je sollicitatiegesprek en kunnen we je optimaal voorbereiden

Coaching

Heb jij naast loopbaanbegeleiding ook behoefte aan coaching op het vlak van persoonlijke ontwikkeling? Dan denken we ook daarin graag met je mee. Zo is het mogelijk een maandelijks intervisie moment in te plannen met één van onze consultants. Ook hebben wij een vakkundig coach aan boord bij TMI die jou kan helpen om stappen te maken in je ontwikkeling. Op welk vlak, dat bepaal jij. We nemen dan ook graag met je door waar jouw behoeften liggen.

Dianne Breuer

Senior Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 15 89 02 01

dianne@tmi.nl

Regio Limburg, Brabant en Utrecht

Ester van der Westen

Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 28 51 05 01
ester.van.der.westen@tmi.nl

Bereikbaarheidsdiensten
VVT en GGZ

Femke de Bruijn

Senior Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 46 09 13 32

femke@tmi.nl

Consultant Ziekenhuizen

Gerwin Grootoonk

Senior Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 41 51 23 37

gerwin@tmi.nl

Regio Noord-Oost Nederland

Judith Randerath

Senior Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 54 26 25 55

judith@tmi.nl

Regio Noord-Holland en Flevoland

Kimberly Niemantsverdriet

Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 52 84 97 35

kimberly@tmi.nl

Bereikbaarheidsdiensten
Ziekenhuizen

Martijn de Vette

Senior Recruiter

+31 (0)20 510 67 54

martijn@tmi.nl

Buitenland

Miranda Lans

Senior Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 10 05 97 53

miranda@tmi.nl

Regio Zeeland en Zuid-Holland

Sylvia Verbiest

Senior Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 46 09 54 77

sylvia@tmi.nl

Regio Noord-Oost Nederland

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.