Bij detachering komt u dienst bij TMI. Ons netwerk van bijna 200 ziekenhuizen en overige zorginstellingen binnen Nederland biedt u een enorm legio aan mogelijkheden. Daarbij bieden wij u aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid van een leaseauto.

Wat houdt detacheren nou eigenlijk in?

Detacheren is te beschrijven als ‘uitlenen’. U komt in dienst bij TMI en vervolgens ga je aan de slag bij één van de vele klanten van TMI. Ons netwerk van bijna 200 ziekenhuizen en overige zorginstellingen binnen Nederland biedt u een enorm legio aan mogelijkheden.

Bij detachering kan er sprake zijn van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Bij een contract voor bepaalde tijd worden bij ingang de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de arbeidsvoorwaarden afgesproken.

De voordelen van detacheren via TMI op een rij:

  • Gebruik maken van ons enorme netwerk;
  • Een auto van de zaak bij een dienstverband vanaf 24 uur per week;
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende omgevingen, met daarbij de zekerheid van een vast dienstverband;
  • Persoonlijke begeleiding op het vlak van loopbaan, indien gewenst;

Wat kan TMI voor u betekenen?

Naast detacheren is het ook mogelijk om te werken op basis van losse diensten, bemiddeling of als zzp’er. De belangrijkste verschillen:

  • Losse diensten: een 0-uren contract, maximale vrijheid en werken wanneer het u uitkomt;
  • Bemiddeling: een direct dienstverband bij een ziekenhuis of overige zorginstelling, waarbij wij u graag helpen via ons netwerk en begeleiding bij de sollicitatie;
  • Werken als zzp’er: bemiddeling door TMI, waarbij u volledig eigen baas blijft, maar wij voor u op zoek naar naar opdrachtgevers in de Zorg.

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.