TMI heeft binnen diverse ziekenhuizen door het hele land losse diensten op de Spoedeisende Hulp of de Psychiatrie. Bent u als arts, medisch specialist of ANIOS beschikbaar en spreekt het u aan om binnen verschillende ziekenhuizen ervaring op te doen? Meldt u dan aan voor de TMI Artsenpoule en werk wanneer het u uitkomt.

TMI Artsenpoule

Als u werkt via de TMI Artsenpoule, heeft u zelf de regie over de hoeveelheid diensten die u wilt werken, maar ook over uw werktijden, werkdagen en locaties. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste baan of zelfs naast een specialisatie. De beloning voor het draaien van losse diensten via TMI bestaat altijd uit bovengemiddeld goed salaris, onregelmatigheidstoeslag en een gunstige reiskostenregeling. Wilt u meer weten over deze interessante voorwaarden, neem dan vandaag nog contact met ons op.

0-uren contract

Indien u zich aanmeldt voor de TMI Artsenpoule, ontvangt u een 0-uren contract. Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin u op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij u loon ontvangt over de gewerkte uren. TMI stuurt stuurt u geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna u zelf de beslissing kunt nemen of u, uzelf inschrijft voor een losse dienst. U hebt zelf de regie over de hoeveelheid diensten die u wilt werken, maar ook over uw werktijden, werkdagen en locaties. Op die manier kunt u af en toe eens een kijkje nemen bij een ander ziekenhuis!

 

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.