Als arts of medisch specialist is het een must om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden, maar daarnaast wil je jezelf ook graag blijven doorontwikkelen. TMI helpt hierbij door het organiseren van diverse bij- en nascholingen. Lees hier meer over alles wat de TMI Academy te bieden heeft!

Zondag 15 maart jl. heeft het kabinet aanvullende maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19), waarbij onder andere besloten is scholen in Nederland de komende periode te sluiten. De TMI Academy heeft in overleg met de directie besloten deze maatregel op te volgen. Dit betekent dat de TMI Academy alle onderwijsactiviteiten stopzet van maandag 16 maart t/m dinsdag 30 april as.

Wij houden de berichtgeving over COVID-19 nauwlettend in de gaten en houden betrokkenen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en voortzetting van onze onderwijsactiviteiten. Zodra de onderwijsactiviteiten na 30 april niet door kunnen gaan dan nemen wij persoonlijk contact met jou op.

Bijscholingen

Hieronder een overzicht van de bijscholingen die je kunt volgen via TMI Academy. Klik op de titel van de scholingen voor meer informatie.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.