Als arts of medisch specialist is het een must om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden, maar daarnaast wil je jezelf ook graag blijven doorontwikkelen. TMI helpt hierbij door het organiseren van diverse bij- en nascholingen. Lees hier meer over alles wat de TMI Academy te bieden heeft!

Vanwege de huidige coronamaatregelen vindt een deel van de scholingen online plaats. Een aantal trainingen gaan weer van start met kleine groepjes waarin er een veilige afstand van elkaar kan worden gehouden. Wij houden de berichtgeving omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten en lichten de betrokkenen in over wijzigingen in onze onderwijsactiviteiten. Of een training online of in kleine groepjes wordt gehouden kun je bij elke training terugvinden op de inschrijfpagina van de desbetreffende training.

Bijscholingen

Hieronder een overzicht van de bijscholingen die je kunt volgen via TMI Academy. Klik op de titel van de scholingen voor meer informatie.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.