Als arts of medisch specialist is het een must om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden, maar daarnaast wil je jezelf ook graag blijven doorontwikkelen. TMI helpt hierbij door het organiseren van diverse bij- en nascholingen. Lees hier meer over alles wat de TMI Academy te bieden heeft!

UPDATE 03-02-2021:

Het kabinet heeft op 2 februari een verlenging van de lockdown aangekondigd die geldt tot tenminste 2 maart 2021. Dit betekent dat het TMI genoodzaakt is om alle onderwijsactiviteiten tot en met 2 maart te annuleren. De geplande online trainingen gaan wel door.

Net als de voorgaande keren worden alle cursisten (persoonlijk) op de hoogte gesteld en nader geïnformeerd over de trainingen die niet kunnen doorgaan. Houd onze website in de gaten voor verdere berichtgeving. We hopen dat het goed met je gaat. Houd vol en hopelijk kunnen we elkaar na 2 maart weer ontmoeten op onze scholingslocatie.

Bijscholingen

Hieronder een overzicht van de bijscholingen die je kunt volgen via TMI Academy. Klik op de titel van de scholingen voor meer informatie.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.