Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing hoe te handelen bij kindermishandeling georganiseerd door TMI Academy.

Wil jij graag meer weten over hoe je kunt handelen wanneer je kindermishandeling verdenkt? En over hoe je de signalen kunt herkennen? Volg dan de training hoe te handelen bij kindermishandeling van drie uur in Amsterdam.

• Vernieuwde meldcode, wat houdt dit voor jou in als arts?
• Via de casuïstiek zullen wij kijken welke stappen er gevolgd dienen te worden via de nieuwe meldcode.
• Verschillende vormen van kindermishandeling en het herkennen van signalen.
• Aandacht voor de zwangere vrouw in combinatie met kindermishandeling.

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 49,95

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 59,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Geplande data 2020 locatie Amsterdam

Donderdag 28 mei
12:00 – 15:00 uur

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.