Ben jij basisarts of zit jij in het vijfde of zesde jaar van jouw opleiding Geneeskunde? Wil jij meer weten over de patiënt van eerstelijnszorg naar tweedelijnszorg? Dan is de TMI Masterclass op dinsdag 24 maart echt iets voor jou. TMI neemt jou tijdens deze interactieve masterclass mee in de complexiteit en realiteit die het werkveld met zich meebrengt! Internist Wim de Graaff en huisarts Jan Paul Ouwens zijn de sprekers en dagen je tijdens deze leerzame masterclass uit om jouw medische kennis te verbreden en meteen toe te passen.

Na de TMI Masterclass is er ruimte om met de consultants Femke en Gerwin van TMI in gesprek te gaan. Zij kunnen je advies geven over jouw  loopbaan, een CV check doen en alles vertellen over de mogelijkheden die TMI biedt aan basisartsen. Ben je nog niet bekend met TMI? Lees alles over de mogelijkheden voor ANIOS die TMI biedt op onze website.

Datum en locatie

Dinsdag 24 maart 2020
Bij Van der Valk Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen

Programma

18:30 – 19:00 – Inloop
19:00 – 21:30 – TMI Masterclass
21:30 – 22:00 – Borrel

Deelname is gratis.
Uiteraard wordt er gezorgd voor verschillende hapjes en drankjes.
Het aantal plaatsen voor deze bijeenkomst is beperkt tot 20, dus geef je snel op via onderstaand inschrijfformulier.

Femke de Bruijn

 

Femke de Bruijn

Senior Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 46 09 13 32

femke@tmi.nl

Gerwin Grootonk

 

Gerwin Grootonk

Senior Consultant Artsen & Specialisten

+31 (0)6 41 51 23 37

gerwin@tmi.nl

Deel deze vacature

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.