Hoe ga je als arts om met een andere cultuur (en daarmee opvattingen) tijdens je werk? Donderdag 7 maart organiseert TMI de training ‘Cultuurverschillen in de Zorg’ in Amsterdam.

Locatie

Van Ollefenstraat 9. Amsterdam

Data

donderdag 10 oktober 2019

Tijd

10.00 – 12.00 uur

Locatie

Amsterdam

Docent

Hassan el Haouari, IC verpleegkundige & TMI ambassadeur.

Inhoud training

Hoe ga je als arts of verpleegkundige om met een andere cultuur (en daarmee opvattingen) tijdens je werk? In deze training neemt de docent je mee in verschillende culturele perspectieven en behandelt het handelen aan de hand van praktijksituaties. De training is toegespitst op de Moslimcultuur.

De artsen en verpleegkundigen dienen minimale kennis te hebben van de religie, culturen en de rituelen.
In ieder geval waar deze betrekking hebben op de wijze waarop een moslimman of -vrouw reageert op zijn of haar ziekte en naderend overlijden en de manier waarop de moslimgemeenschap omgaat met zieken, stervenden en overledenen.

De hulpverleners krijgen met deze training handvatten aangereikt, zodat zij weten hoe zij een zieke en stervende moslimman of-vrouw kunnen bijstaan en hoe zij hun naasten respectievelijk nabestaanden kunnen opvangen en ondersteunen.

Met behulp van dit thema zullen we belangrijke principes, overtuigingen en rituelen blootleggen.

Wees er snel bij want er zijn nog slechts een aantal plekken beschikbaar. Vol = vol

Certificaat

Je ontvangt na afloop een certificaat.

Ben je in dienst bij TMI?

Inschrijven voor de training kan via het intranet Mijn TMI onder het kopje Scholing. De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers vast in dienst bij TMI.
Voor 0-uren contractanten en zzp’ers bedragen de kosten €39,95*.

*Voor 0 uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week wordt de scholing volledig vergoed.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

De kosten voor het volgen van de scholing zijn dan €49,95. Meld je aan via onderstaand contactformulier, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.