TMI: dé zakenpartner voor zelfstandige en ondernemende zorgprofessionals. Bemiddeling via TMI = Uw zelfstandigheid + onze toegevoegde waarde.

Werkt u als zzp huisarts, psychiater of ANIOS in de zorg en bent u op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt TMI u graag verder! Wij ondersteunen u in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen en zorginstellingen waar wij (hof)leverancier voor zijn. U bepaalt bij TMI zelf waar en wanneer u werkt.

Kies de zzp opdrachten bij u in de buurt

Wij zijn actief in heel Nederland. Zo kunt u aan de slag in Noord-Holland of Zuid-Holland maar ook in Groningen of Limburg. We hebben een landelijk netwerk. Wij hebben connecties van Breda tot Den Haag en Amsterdam, maar we zijn uiteraard ook actief in de kleinere zorginstellingen. Kortom, wij hebben regelmatig vacatures voor zzp’ers in de zorgsector, zakelijke dienstverlening en de overheid. Dat betekent de grootste kans op regelmatig werk bij u in de buurt!

Vaste of flexibele opdrachten

Er zijn als zzp’er verschillende mogelijke opdrachten aan te gaan via TMI. Zo hebben we opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden. Daarnaast is het mogelijk om te werken op flexibele basis, waarbij ons TMI flexbureau overzichten stuurt van losse diensten waarop u zich in kunt tekenen. Het is ook mogelijk om deze twee te combineren! We kijken graag gezamenlijk met u naar wat passend is bij uw wensen en mogelijkheden. We hebben verschillende vacatures voor zzp’ers in de zorg beschikbaar.

TMI als zakenpartner voor zzp’ers in de zorg

Als zelfstandig zorgprofessional hoeft niemand u te vertellen hoe u, uw werk moet doen. Gaat het om financiële, juridische of fiscale zaken? Dan is het prettig om TMI als vraagbaak achter de hand te hebben. Met onze eigen helpdesk dienen we zzp’ers snel en adequaat van onafhankelijk advies. Onze kennis van de zorg komt u zeker goed van pas! U doet uw eigen boekhouding en in veel gevallen heeft u uw omzet al binnen twee weken op uw rekening staan. Met TMI als zakenpartner heeft u als zelfstandig zorgprofessional wel de lusten van het vrije ondernemerschap, maar niet de lasten. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling namelijk van u over, waardoor u wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp! U kunt hierbij ook kiezen voor bevoorschotting, in dat geval betaalt TMI uw factuur binnen één werkdag uit.

Voordelen van bemiddeling via TMI:

  • Losse diensten of diensten voor langere periodes;
  • Werk bij u in de buurt;
  • Connecties binnen de zorgsector;
  • Veel keuze door een groot aanbod aan vacatures in de zorg;
  • U bepaalt zelf waar en wanneer u werkt;
  • Facturatie en administratieve taken nemen wij van u over.

 

Werken als zzp’er in de zorg

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over werken als zzp’er?
Onze zzp-consulent Silvana helpt je graag op weg!
Neem voor vragen of informatie contact met haar op.

+31 (0)20 510 67 54
werving@tmi.nl

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.