Heb jij altijd al eens (voor een tijdje) in het buitenland willen wonen en werken in de zorg? Genieten van de cultuur en natuur en een ervaring op doen om nooit te vergeten? Ook voor het buitenland biedt TMI een groot aanbod aan zorg vacatures!

We hebben een zeer uiteenlopend aanbod van de zonnige Caribbean, het prachtige Zwitserland of dichter bij huis in het buurland Duitsland.

Wil jij aan de slag gaan in het buitenland? Dat kan gemakkelijk! We begeleiden jou vanuit onze kennis, ervaring en ons netwerk om de stap over de grens te zetten.

TMI: even voorstellen

TMI is sinds 2001 dé detacheerder in de zorg. Wij bieden de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden meer ervaring op te doen bij diverse instellingen in zowel binnen- als buitenland. Zo bemiddelen wij verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten naar meerdere landen, ook voor vaste banen. We beschikken over de kennis, het netwerk en de ervaring om voor jou de juiste match te maken met de door jou gewenste baan.

Manon, Algemeen Verpleegkundige op Aruba
"Ik dacht, dit moet ik doen, misschien krijg ik deze kans nooit meer."

De zorg in het buitenland

Steeds meer zorgprofessionals gaan naar het buitenland om internationale werkervaring op te doen, de eigen taalkennis te verbeteren en zich persoonlijk verder te ontwikkelen. Velen voor beperkte duur, anderen voor onbepaalde tijd. Een verblijf van langere tijd in het buitenland verhoogt in het algemeen de toekomstige carrièreperspectieven.

Door het hoge opleidingsniveau zijn Nederlandse zorgprofessionals graag gezien in het buitenland. Toch vergt werken in het buitenland, zeker binnen een beschermde beroepsgroep als de zorg, het nodige aan papierwerk en formaliteiten. Hier profiteer jij van de uitgebreide ervaring, persoonlijke aandacht en loopbaanbegeleiding van TMI.

Caribbean

Wil jij na je werk genieten van zon, zee en strand? Ga dan de internationale uitdaging aan in de Caribbean! TMI Caribbean helpt jou om aan de slag te gaan op Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint-Maarten. Door de grote vraag naar zorgprofessionals zijn er veel mogelijkheden, zowel voor kortere als langere duur. Lees hier meer over de sollicitatieprocedure en wat er allemaal bij komt kijken!

Suriname

De gezondheidszorg in Suriname is niet te vergelijken met die van Nederland en op veel punten minder ontwikkeld. Daarom kunnen zij de hulp van Nederlandse zorgprofessionals goed gebruiken. Wil jij je kennis en expertise inzetten om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de medische zorg in Suriname? Lees hier meer over het werken in Suriname.

Duitsland

De Duitse zorgsector staat te springen om Nederlandse zorgprofessionals. Duitsland kent een vrije markt en wachtlijsten voor behandelingen zijn zeldzaam. De Duitse zorg ligt op een hoog niveau en is vergelijkbaar met de zorg in Nederland. We bieden mogelijkheden voor vele disciplines, waaronder voor verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ANIOS en AIOS.

Daarnaast kent het werken in Duitsland ook vele voordelen, zoals een gunstig belastingklimaat en lage kosten voor levensonderhoud en benzine. Lees hier verder over het werken in de zorg en leven in Duitsland.

Zwitserland

De vraag naar zorgprofessionals in Zwitserland is groot, mede doordat er weinig opgeleid wordt. De Nederlandse zorgprofessionals worden daarom erg gewaardeerd door hun hoge opleidingsniveau, werkmentaliteit en flexibiliteit! Daarnaast staat het werken in Zwitserland bekend om de uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ben jij geïnteresseerd en wil jij je meer laten informeren? Lees hier verder over de voordelen en het sollicitatieproces.

Frankrijk

Wilt u graag als arts of medisch specialist werken in het buitenland? Dan kan Frankrijk een interessante optie voor u zijn. Onze Franse partner begeleidt al sinds 2010 artsen bij hun vestiging in Frankrijk. Omdat wij weten dat de Franse taal vaak een obstakel vormt, heeft TMI samen met haar Franse partner een voorbereidingsmodule ontwikkeld die het mogelijk maakt om in Frankrijk te gaan werken zonder dat (bij aanmelding) uw Frans heel goed hoeft te zijn. Heeft u interesse? Lees hier verder over het werken als arts in Frankrijk.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje bij onze vacatures of er een functie tussen staat die jou aanspreekt. We nodigen je van harte uit om eens bij TMI op kantoor langs te komen voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of sluit een keer gezellig aan bij onze TMI regioborrel om een indruk te krijgen van onze organisatie! Vertel ons jouw wensen door contact op te nemen, dan helpen we je graag verder.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.